Novembar u LPR Centru

1

Novembar u našem Centru je prošao u znaku polaganja završnih testova i dodjele El Roi certifikata. Ukupno 84 polaznika iz Tuzle, Živinica, Gradačca, Bijeljine i Banjaluke su preuzeli svoje zaslužene  certifikate u proteklom mjesecu.

6

3

Ono što naši polaznici posebno izdvajaju jeste nezaboravno druženje i riječi hvale za naše predavače. Profesorice Senka Jahić, Selma Fehrić, Stela Ćelosmanović, Jelena Abula i Ivana Arula su se potrudile da naši kursevi engleskog jezika polaznicima osim znanja omoguće i odlično druženje i nova stečena prijateljstva.

2

U ovim gradovima nastavljamo druženje sa novim grupama polaznika te napominjemo da je upis na naše kurseve engleskog jezika uvijek otvoren i dostupan zainteresovanim kandidatima putem prijavnog obrasca na našoj stranici. Za polaznike Živinica i Bijeljine pripremamo i kurseve njemačkog jezika a detalji o upisu će biti objavljeni u januaru.

Zahvaljujemo se našim vjernim polaznicima na ukazanom povjerenju, vrijednim predavačima na uloženom trudu i profesionalnosti te donatorima učionica bez kojih naše druženje ne bi bilo moguće: velečasnom Vlatku Rosiću – ravnatelju Katoličkog školskog centra “Sv.Franjo” u Tuzli, Ameli Mehmedović – direktorici Osnovne škole “Đurđevik” u Živinicama, profesoru Eniru Šakiću – direktoru škole “Hasan Kikić” u Gradačcu, Ljiljani Erkić – direktorici Centra za kulturu u Bijeljini i Ljilji Petrović Zečić – direktorici NUB Republike Srpske u Banjaluci.

4