Nove edukacije u Mostaru i Lukavcu

Uz velike zasluge voditeljice projekta za Mostar, prof. Dražene Pušić-Bošković, koja je između ostalog uspjela riješiti problem zagrijavanja prostorija u mjesnoj zajednici Bijeli Brijeg – najavljujemo ponovno druženje u ugodnom i toplom ambijentu.

Pored objavljenog upisa na treći ciklusa kurseva engleskog jezika, za grad Mostar najavljujemo i organizaciju tečajeva talijanskog i njemačkog jezika.

Zahvaljujemo se manager.ba, bljesak.info i dnevnik.ba portalima koji nas prate i podržavaju te na taj način olakšavaju naš rad na području grada Mostara i šire.

treći krug upisa na besplatne kurseve u Mostaru


Iz Lukavca nam također stižu lijepe vijesti. Od 26.1.2016. je objavljen poziv građanima Lukavca za upis na kurseve engleskog, njemačkog i turskog jezika. I ovaj put nam je veliku podršku pružio gospodin Dino Begić, direktor Doma kulture u Lukavcu, u vidu pružanja adekvatnog prostora za izvođenje naših edukacija.


U februaru nastavljamo sa proširivanjem mreže našeg djelovanja te sa radošću najavljujemo i prvi upis polaznika na kurseve engleskog jezika za grad Žepče. Više informacija uskoro.