Jesenje novosti u LPR Centru: Teočak se priključio našem uspješnom timu

Nakon ljetne pauze u julu i avgustu, naš Centar je vrijedno nastavio raditi u septembru te smo za naše ljubitelje pripremili zanimljive jesenje novosti. Velikom timu naših polaznika su se početkom oktobra priključili i polaznici Teočaka. Na inicijativu osoblja Mješovite srednje škole u Teočaku, objavili smo poziv za upis mještana Teočaka na naše kurseve engleskog i njemačkog jezika. Nastava počinje u toku ove sedmice za dvije grupe polaznika na kursevima engleskog jezika i 6 grupa polaznika kurseva njemačkog jezika.

grb-teocakKao i do sada, kurseve engleskog jezika sprovodimo uz pomoć Evropskog centra te će svi naši polaznici dobiti besplatno i međunarodno priznat certifikat. Naš certifikat je priznat od strane mnogih Univerziteta uključujući Harvard University, University of Cambridge, University of Oxford, Princeton University, Yale University, te pomaže i studentima Erasmus programa.

Kursevi njemačkog jezika će se odvijati po Schritte programu i sve grupe su za sada na početnom, A1/1 nivou.

Veliku zahvalnost dugujemo osoblju Mješovite srednje škole u Teočaku gdje će se i izvoditi nastava na našim kursevima.

mss_teocak-250x188

Upisati se mogu i novi polaznici putem našeg prijavnog obrasca ili mail adrese lpr.centar@gmail.com kao i direktno u prostorijama škole.