Najave za mjesec April

Nakon što smo ispunili sve preduvjete za neometan početak rada na kursevima njemačkog jezika u Mostaru i Bijeljini, najavljujemo početak pomenutih edukacija u mjesecu Aprilu.

Nastava na kursevima njemačkog jezika u Mostaru će se izvoditi u prostorijama Mjesne zajednice “Bijeli Brijeg” koja nam od samog početka našeg djelovanja u Mostaru pruža veliku podršku.

Kurseve njemačkog jezika u Bijeljini pokrećemo uz podršku Omladinskog savjeta iz Bijeljine koji je također sa nama od samog početka djelovanja našeg Centra na području ovog grada. Nastava će se izvoditi u prostorijama Centra za kulturu u Bijeljini.

Molimo sve kandidate koji su se prijavili na naše kurseve njemačkog jezika u Mostaru i Bijeljini da redovno provjeravaju obavijesti koje će im predavači slati putem e-maila.

Obavještavamo i sve zainteresovane kandidate koji do sada nisu izvršili prijavu na naše kurseve a žele pohađati nastavu u Bijeljini ili Mostaru da su prijave još uvijek otvorene na našoj web stranici centarlpr.com putem prijavnog obrasca za njemački jezik.

***

Preduslovi za početak kurseva njemačkog jezika u Zenici još uvijek nisu do kraja ispunjeni. Zbog nedostatka prostora za održavanje nastave za veliki broj grupa kurseva njemačkog jezika u Zenici nismo u mogućnosti pokrenuti nastavu u toku ovog mjeseca. Sve prijavljene kandidate molimo za razumijevanje i strpljenje budući da aktivno radimo na rješavanju ovog zastoja.

***

LPR Centar će u narednom periodu aktivno raditi na pokretanju organizacije kurseva engleskog jezika na području Maglaja, Orašja, Kladnja, Bosanskog Broda i Rogatice.