Početak 2017. u LPR Centru

Nakon pauze tokom decembra 2016. i januara 2017. zbog praznika i školskih raspusta, februar u Lpr Centru provodimo radno uz nove aktivnosti, planove i ciljeve.

Našem timu se protekle sedmice ponovno priključio Čelić ali ovaj put sa kursevima njemačkog jezika. Nakon uspješno realizovanog projekta pružanja besplatnih El Roi kurseva mještanima Čelića a na veliko interesovanje mještana, pokrenuli smo i besplatne kurseve njemačkog jezika na području ove opštine. Nastavu trenutno pohađa 65 polaznika u 5 formiranih grupa na A1 i A2 nivou.

Upis na kurseve njemačkog jezika trenutno traje u Tuzli a nastava na nivoima A1 i A2 počinje 14.2.2017. Zaljubite se u njemački jezik zajedno sa nama tačno na Valentinovo :).

flag

U martu punimo 3 godine našeg postojanja. Ukupno 1276 polaznika je prošlo kroz cikluse naših edukacija tokom trogodišnjeg postojanja i rada Centra dok je oko 200 polaznika trenutno u procesu nastave na kursevima engleskog i njemačkog jezika širom Bosne i Hercegovine. Prigodom naše treće godišnjice ćemo pripremiti jednu nagradnu igru za polaznike LPR i El Roi kurseva u svim gradovima našeg djelovanja. To je još jedan od razloga da ostanete sa nama ili nam se tek pridružite u našem uspješnom djelovanju.

LPR timu će se u martu priključiti i Visoko sa kursevima engleskog jezika a upis će biti otvoren polovinom tekućeg mjeseca.

Iz LPR radionice nam uskoro stižu i TEFL kursevi koji će omogućiti svim zainteresovanim profesorima engleskog jezika kao i onim licima koja nisu diplomirani profesori ali žele biti predavači engleskog jezika sticanje priznatog TEFL certifikata. TEFL certificiranje omogućava profesorima engleskog jezika i svim zainteresovanim licima koja govore engleski jezik da budu predavači engleskog jezika širom svijeta. TEFL certificiranje će omogućiti El Roi Evropski centar za obrazovanje, naš trogodišnji partner.

tefl 1

Pratite nas redovno putem naše web i Facebook stranice gdje ćemo objavljivati novosti o našim novim aktivnostima.

Vaš LPR Centar.